MONITORIZARE INSTORE

Este un instrument de retail business intelligence dezvoltat pe durata a 5 ani si care ofera producatorilor si retailerilor informatii amanuntite si complexe privind performantele instore a brandurilor in termeni de disponibilitate, vizibilitate, pondere in categorie, acuratete in implementarea si comunicarea promotiilor.

Monitorizarea contribuie la cresterea eficientei utilizarii spatiul ocupat de un brand in magazin oferind informatii in timp real ce permit imbunatatirea vizibilitatii si disponibilitatii produselor si implicit cresterea vanzarilor.

Acest instrument utilizeaza tehnologii de comunicatii mobile in culegerea datelor din teren si se bazeaza pe o aplicatie specializata de procesare complexa  a informatiei, accesabila web atat de catre factorii de decizie de la centru, prin rapoarte manageriale complexe, cat si de catre personalul executiv din teren. Acesta din urma  primeste automatizat informatii necesare efectuarii corectiilor zilnice aplicabile in punctele de vanzare deservite.

Folosind PDA-uri, supervisorii nostri colecteaza informatiile necesare pe care le trimit GPRS  din magazin catre serverul central. Datele sunt procesate si puse la dispozitie in timp real atat personalului de la centru sub forma  rapoartelor manageriale cat si sub forma rapoartelor de nonconformitate, catre echipele din teren pentru interventii corective rapide.

MERCANTIZARE

Beneficiind de o structura extinsa la nivel regional (Romania si Republica Moldova), oferim servicii de mercantizare complexe in intreg universul de magazine din comertul modern si selectiv si in cel traditional.

Canale de mercantizare

Cash & Carry           Benzinarii
Hypermarketuri        Cosmetice
Supermarketuri        Supermarketuri electronice si electrocasnice
Bacanii                     Farmacii

Servicii de mercantizare

  • permanent sindicalizat/dedicat pe un magazin
  • mobil sindicalizat/dedicat pe mai multe magazine
  • mobil de implementare planograme, POSM sau decorare POS
  • temporar in depozitul propriu sau al clientului, in ture de zi si de noapte
  • leasing de personal

IMPLEMENTARE LOGISTICA PROMOTIONALA

Echipe specializate care acopera peste 7000 de puncte de vanzare pentru serviicii de telecom si activitati de merchandising.

  • promo – packs
  • mnagement POSM  – decorare plasari aditionale

Un depozit central din Bucuresti, 2 centre regionale de la Sibiu și Bacău, o rețea de 24 de sucursale și o flotă de 28 de vehicule pentru gestionarea POSM și ambalarea produselor promoționale și de etichetare în mai mult de 10.000 MT & TT POS-uri.

Servicii logistice

Receptie                                         Ambalare
Depozitare                                      Etichetare
Sortare                                           Impachetari tip promotie
Asamblare                                      Livrare